تاریخ انتشار
پنجشنبه ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۰۰
کد مطلب : ۴۵۲۰۴۷
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت:

تصویب ۵۰ میلیارد تومان برای مقابله با آفت برگ خوار در کهگیلویه و بویراحمد

۰
تصویب ۵۰ میلیارد تومان برای مقابله با آفت برگ خوار در کهگیلویه و بویراحمد
کبنا ؛
سخنگوی کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: 50 میلیارد تومان در کمیسیون کشاورزی مجلس برای مقابله آفات بلوط تصویب شد.
به گزارش کبنا، سخنگوی کمیسیون آب، کشاورزی و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: این میزان اعتبار برای مبارزه با آفات پیش روی جنگل‌های زاگرس اختصاص یافته است.
ذبیح الله اعظمی که با هدف بررسی جنگل‌های آسیب دیده از آفات به ویژه کرم جوانه خوار بلوط به کهگیلویه و بویراحمد سفر کرده است از سازمان‌های مردم نهاد بویژه بخش خصوصی خواست، برای مبارزه با آفت‌های بلوط خوار به دولت کمک کنند.
وی گفت: در بازدیدی که داشتیم استان فارس نیز دچار این آفت بود، ولی آفت بیشترین خسارت را به استان کهگیلویه و بویراحمد وارد کرده است.
اعظمی افزود: حدود 1 میلیون هکتار جنگل های استان و 16 درصد جنگل های استان کهگیلویه و بویراحمد دچار آفت شده است.
وی بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی و در کمیسیون کشاورزی مجلس جلساتی در این خصوص برگزار شد، مقرر شد که برنامه های کوتاه مدت، میان مدت، بلندمدتی برای مبارزه با این آفت داشته باشیم.
اعظمی گفت: برنامه کوتاه مدت در حال انجام است، بخش هایی از برنامه میان مدت نیز انجام می شود.
وی اضافه کرد: وزارت جهاد کشاورزی مصوبه بودجه 50 میلیارد تومانی را بصورت مقدماتی از دولت اخذ کرده است.
وی گفت: بخش بعدی نیز با توجه به اینکه این آفت هر 13 تا 20 سال طغیان می کند، باید برنامه هایی داشته باشیم که سال آینده خسارت ها را به حداقل برسانیم.
نام شما

آدرس ايميل شما

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

نقد بر سخنان رئیس‌جمهور در دیدار از وزارت راه و شهرسازی

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب نوشت: «رئیس‌جمهور در اظهارات ۱۷ بهمن‌ماه خود گفتند منابع ایران ...
آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

آخرین اخبار از تخلف ۱۳ میلیون‌ دلاری کاغذ / ۵ هزار تن احیا شد

پرونده تخلف ۱۳میلیون‌دلاری واردات کاغذ این روزها وارد فاز جدیدی شده است،‌ آخرین اخبار ...
فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

فیلم | راهپیمایی 22 بهمن‌ماه یاسوج

راهپیمایی 22 بهمن‌ماه 1403 در شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور اقشار ...
1